НГШ Галерии

НГШ НА АРМ ГЕНЕРАЛ-МАЈОР ГОРАНЧО КОТЕСКИ ПОЛОЖИ ВЕНЕЦ НА НЕЗНАЈНИОТ ВОЈНИК НА МЕМОРИЈАЛНИТЕ ГРОБИШТА ВО АРЛИНГТОН, ВИРЏИНИЈА

НГШ НА АРМ ГЕНЕРАЛ-МАЈОР ГОРАНЧО КОТЕСКИ ПОЛОЖИ ВЕНЕЦ НА НЕЗНАЈНИОТ ВОЈНИК НА МЕМОРИЈАЛНИТЕ ГРОБИШТА ВО АРЛИНГТОН, ВИРЏИНИЈА

ПОСЕТА НА НАЧАЛНИКОТ НА ГЕНЕРАЛШТАБОТ НА АРМ ГЕНЕРАЛ-МАЈОР ГОРАНЧО КОТЕСКИ НА ПЕНТАГОН

ПОСЕТА НА НАЧАЛНИКОТ НА ГЕНЕРАЛШТАБОТ НА АРМ ГЕНЕРАЛ-МАЈОР ГОРАНЧО КОТЕСКИ НА ПЕНТАГОН

СРЕДБА НА НГШ НА АРМ ГЕНЕРАЛ-МАЈОР ГОРАНЧО КОТЕСКИ СО ЗАМЕНИК ГУВЕРНЕРОТ НА ВЕРМОНТ ФИЛ СКОТ И ПОСЕТА НА НАЦИОНАЛНИОТ ПАРЛАМЕНТ И ЦЕНТАРОТ ЗА МЕНАЏМЕНТ СО КРИЗИ НА ВЕРМОНТ

СРЕДБА НА НГШ НА АРМ ГЕНЕРАЛ-МАЈОР ГОРАНЧО КОТЕСКИ СО ЗАМЕНИК ГУВЕРНЕРОТ НА ВЕРМОНТ ФИЛ СКОТ И ПОСЕТА НА НАЦИОНАЛНИОТ ПАРЛАМЕНТ И ЦЕНТАРОТ ЗА МЕНАЏМЕНТ СО КРИЗИ НА ВЕРМОНТ

Соопштение

Соопштение

НА ПОЛИГОНОТ ЧОЈЛИЈА ИЗВЕДЕНА МЕТОДСКО-НАГЛЕДНА ВЕЖБА ,,ЗДРУЖЕНА ОПЕРАЦИЈА

НА ПОЛИГОНОТ ЧОЈЛИЈА ИЗВЕДЕНА МЕТОДСКО-НАГЛЕДНА ВЕЖБА ,,ЗДРУЖЕНА ОПЕРАЦИЈА

ПРОШТАЛНА СРЕДБА НА НГШ СО ВОЕНО АТАШЕ НА ЧЕШКА

ПРОШТАЛНА СРЕДБА НА НГШ СО ВОЕНО АТАШЕ НА ЧЕШКА

ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА НА НАЧАЛНИКОТ НА ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА РЕПУБЛИКА ТУРЦИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И АРМ

ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА НА НАЧАЛНИКОТ НА ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА РЕПУБЛИКА ТУРЦИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И АРМ

УЧЕСТВО НА НАЧАЛНИКОТ НА ГШ НА АРМ НА СЕДМАТА КОНФЕРЕНЦИЈА НА НАЧАЛНИЦИ НА ГЕНЕРАЛШТАБОВИ НА АРМИИТЕ ОД БАЛКАНСКИТЕ ЗЕМЈИ

УЧЕСТВО НА НАЧАЛНИКОТ НА ГШ НА АРМ НА СЕДМАТА КОНФЕРЕНЦИЈА НА НАЧАЛНИЦИ НА ГЕНЕРАЛШТАБОВИ НА АРМИИТЕ ОД БАЛКАНСКИТЕ ЗЕМЈИ

ПОСЕТА НА НГШ НА АРМ НА ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА КРАЛСТВОТО НОРВЕШКА

ПОСЕТА НА НГШ НА АРМ НА ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА КРАЛСТВОТО НОРВЕШКА

ПРОШТАЛНА СРЕДБА НА НГШ НА АРМ СО ПОТПОЛКОВНИКОТ МАНФРЕД СТЕИБ ОД КАНЦЕЛАРИЈАТА ЗА ВРСКИ НА НАТО ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ПРОШТАЛНА СРЕДБА НА НГШ НА АРМ СО ПОТПОЛКОВНИКОТ МАНФРЕД СТЕИБ ОД КАНЦЕЛАРИЈАТА ЗА ВРСКИ НА НАТО ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА НА НГШ НА ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА КРАЛСТВОТО ШПАНИЈА НА АРМИЈАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА НА НГШ НА ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА КРАЛСТВОТО ШПАНИЈА НА АРМИЈАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ПОСЕТА НА НГШ НА АРМ НА АРМИЈАТА НА ЧЕШКАТА РЕПУБЛИКА

ПОСЕТА НА НГШ НА АРМ НА АРМИЈАТА НА ЧЕШКАТА РЕПУБЛИКА