НГШ Галерии

НОВОГОДИШНА ПОСЕТА НА ВРХОВНИОТ КОМАНДАНТ НА ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ, Н.Е. Д-Р ЃОРГЕ ИВАНОВ И НАЧАЛНИКОТ НА ГШ НА АРМ, ГЕНЕРАЛ-МАЈОР ГОРАНЧО КОТЕСКИ

НОВОГОДИШНА ПОСЕТА НА ВРХОВНИОТ КОМАНДАНТ НА ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ, Н.Е. Д-Р ЃОРГЕ ИВАНОВ И НАЧАЛНИКОТ НА ГШ НА АРМ, ГЕНЕРАЛ-МАЈОР ГОРАНЧО КОТЕСКИ

МИНИСТЕРОТ БЕСИМИ И ГЕНЕРАЛОТ КОТЕСКИ СЕ ПРИКЛУЧИЈА НА АКЦИЈАТА „ДЕН НА ДРВОТО“

МИНИСТЕРОТ БЕСИМИ И ГЕНЕРАЛОТ КОТЕСКИ СЕ ПРИКЛУЧИЈА НА АКЦИЈАТА „ДЕН НА ДРВОТО“

ПРОФЕСИОНАЛНО И ОДГОВОРНО ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА АРМ – СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ БЕСИМИ И ГЕНЕРАЛОТ КОТЕСКИ СО ПРИПАДНИЦИТЕ НА КОНТИНГЕНТОТ ВО ОПЕРАЦИЈАТА ЕУФОР-АЛТЕА

ПРОФЕСИОНАЛНО И ОДГОВОРНО ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА АРМ – СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ БЕСИМИ И ГЕНЕРАЛОТ КОТЕСКИ СО ПРИПАДНИЦИТЕ НА КОНТИНГЕНТОТ ВО ОПЕРАЦИЈАТА ЕУФОР-АЛТЕА

СРЕДБА НА НАЧАЛНИКОТ НА ГШ НА АРМ ГЕНЕРАЛ-МАЈОР ГОРАНЧО КОТЕСКИ СО СТАРЕШИНИТЕ КОИ ЗАВРШИЈА КОМАНДНО ШТАБНА АКАДЕМИЈА

СРЕДБА НА НАЧАЛНИКОТ НА ГШ НА АРМ ГЕНЕРАЛ-МАЈОР ГОРАНЧО КОТЕСКИ СО СТАРЕШИНИТЕ КОИ ЗАВРШИЈА КОМАНДНО ШТАБНА АКАДЕМИЈА

СРЕДБА НА НАЧАЛНИКОТ НА ГШ НА АРМ СО ПРЕСТАВНИЦИТЕ НА ТРИНАЕСЕТАТА РОТАЦИЈА НА АЛТЕА

СРЕДБА НА НАЧАЛНИКОТ НА ГШ НА АРМ СО ПРЕСТАВНИЦИТЕ НА ТРИНАЕСЕТАТА РОТАЦИЈА НА АЛТЕА

ВИСОКА ДЕЛЕГАЦИЈА НА КФОР ВО ПОСЕТА НА АРМ

ВИСОКА ДЕЛЕГАЦИЈА НА КФОР ВО ПОСЕТА НА АРМ

УЧЕСТВО НА НГШ НА 16 ТА СРЕДБА НА НГШ НА А5

УЧЕСТВО НА НГШ НА 16 ТА СРЕДБА НА НГШ НА А5

ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА НА НГШ НА ВС НА ЧЕШКАТА РЕПУБЛИКА

ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА НА НГШ НА ВС НА ЧЕШКАТА РЕПУБЛИКА

СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ОДБРАНА И НАЧАЛНИКОТ НА ГШ НА АРМ СО ПРИПАДНИЦИТЕ ОД МИСИЈАТА ИСАФ

СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ОДБРАНА И НАЧАЛНИКОТ НА ГШ НА АРМ СО ПРИПАДНИЦИТЕ ОД МИСИЈАТА ИСАФ

ДЕН НА ВИСОКИ ГОСТИ НА ВЕЖБАТА „ПРЕДИЗВИК 2012“

ДЕН НА ВИСОКИ ГОСТИ НА ВЕЖБАТА „ПРЕДИЗВИК 2012“

ПОСЕТА НА НГШ НА ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА ЛИТВАНИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И АРМ

ПОСЕТА НА НГШ НА ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА ЛИТВАНИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И АРМ

АРМ Е ПОСВЕТЕНА НА МИРОТ И Е БЛИСКА СО ГРАЃАНИТЕ: СВЕЧЕНА АКАДЕМИЈА ПО ПОВОД ЈУБИЛЕЈОТ „20 ГОДИНИ АРМ“

АРМ Е ПОСВЕТЕНА НА МИРОТ И Е БЛИСКА СО ГРАЃАНИТЕ: СВЕЧЕНА АКАДЕМИЈА ПО ПОВОД ЈУБИЛЕЈОТ „20 ГОДИНИ АРМ“