МM Radmila-Shekerinska Јанковска Intervistat

Shekerinska për Bloomberg

Republika e Maqedonisë sytë e drejtuar kah NATO për të shmangur ndërhyrjen ruse Nga Slav Okov 8 Gusht, 2017 Qeveria e re e Republikës së Maqedonisë forcon përpjekjet e saja për hyrje në NATO, duke pretenduar se anëtarësimi në aleancën ushtarake do të mbrojë vendin ballkanik nga “ndërhyrjet” e Rusisë në punët e saja të […]

INTERVIEW WITH THE MINISTER OF DEFENCE RADMILA SHEKERINSKA FOR  TV 24 CENTRAL NEWS 24.07.2017INTERVISTË E MINISTRES SË MBROJTJES RADMILA SHEKERINSKA PËR TELEVIZIONIN  24VESTI, 24.07.2017ИНТЕРВЈУ НА МИНИСТЕРКАТА ЗА ОДБРАНА РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА ЗА ТЕЛЕВИЗИЈА 24ВЕСТИ (24.07.2017)

INTERVISTË E MINISTRES SË MBROJTJES RADMILA SHEKERINSKA PËR TELEVIZIONIN 24VESTI, 24.07.2017

„Disa mjete nga buxheti i MM janë rritur, disa janë zvogëluar dhe ka arsye shumë të qarta përse kjo ndodh kështu. Dua të filloj nga rritjet. Ribalancimi i buxhetit ishte i patjetërsueshëm edhe në MM për të siguruar rrogat dhe kompensimet për pjesëtarët e Ministrisë dhe Armatës. Për shembull, në kuadër të buxhetit të ribalancuar, […]