facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Baner_Ohrid-

Meeting of Minister Shekerinska with Parliamentary State Secretary in the Federal Ministry of Defence – Ralf Brauksiepe and Minister of State for Europe – Michael Roth

Meeting of Minister Shekerinska with Parliamentary State Secretary in the Federal Ministry of Defence – Ralf Brauksiepe and Minister of State for Europe – Michael RothMinistrja Shekerinska takohet me sekretarin e shtetëror parlamentar të Ministrisë së Mbrojtjes, Ralf Brauksiepe dhe Ministrin e Shtetit për Çështjet Evropiane në Ministrinë Gjermane të Punëve të Jashtme, Michael Roth Средби на министерката Шекеринска со парламентарниот државен секретар во Министерството за одбрана Ралф Брауксипе и државниот министер за европски прашања на Германија Михаел Рот

Yesterday, Defence Minister Radmila Shekerinska met in Berlin with Ralf Brauksiepe, Parliamentary State Secretary in the Federal Ministry of Defence. On the meeting Minister Shekerinska pointed out that Macedonia’s integration into the NATO Alliance is at the top of the priorities of the Government of the Republic of Macedonia. The Minister added that Macedonia’s membership […]