facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Baner_Ohrid-

Министерката Шекеринска на состанокот на А5 во Будва – регионот и САД сакаат што поскоро да ја видат Македонија како членка на НАТО

Minister Shekerinska at the A5 Meeting in Budva - the region and the United States want to see Macedonia as a NATO member as soon as possibleMinistrja Shekerinska në takimin e A5 në Budva -  rajoni dhe SHBA dëshirojnë së shpejti ta shohin Maqedoninë si anëtare të NATO-sМинистерката Шекеринска на состанокот на А5 во Будва – регионот и САД сакаат што поскоро да ја видат Македонија како членка на НАТО

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска учествуваше на состанокот на министри од САД-Јадранската повелба (група А5) што се одржува во Будва. На состанокот присуствуваа и министрите за одбрана на Албанија, Босна и Херцеговина, Хрватска и Црна Гора, како и заменик помошничката на секретарот за одбрана на САД, Лора Купер. Пред почетокот на состанокот Шекеринска имаше […]