facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Baner_Ohrid-

Intervistë e ministres Shekerinskës për DW: Maqedonia është e fokusuar në reformat, anëtarësimi në NATO dhe BE është një mundësi për një rajon stabil dhe zhvillim ekonomik

Intervistë e ministres Shekerinskës për DW: Maqedonia është e fokusuar në reformat, anëtarësimi në NATO dhe BE është një mundësi për një rajon stabil dhe zhvillim ekonomikИнтервју на министерката Шекеринска за Дојче Веле: Македонија е фокусирана на реформите, членството во НАТО и ЕУ се можност за стабилен регион и економски развој

Ministrja e Mbrojtjes dhe Zëvendës-kryetare e kryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Radmilla Shekerinska, dje në Berlin dha intervistë për Deutsche Welle në Berlin. Në intervistën me gazetaren Sumi Somaskanda, Shekerinska iu përgjigj disa pyetjeve. „Asgjë e madhe nuk arrihet pa njëfarë optimizmi”, kështu që në njëfar mënyre kemi një fillim stimulues. Fillim stimulues […]