Zëvendës ministri i mbrojtjes Bekim Makuti në Ditën e Vizitorëve të Lartë për Stërvitjen “Eagle VI”

Me ftesë të Komandantit të Forcave të Sigurisë së Kosovës general nënkolonel Rahman Rama, zëvendës ministri i mbrojtjes Bekim Maksuti në Prishtinë, Republikën e Kosovës merr pjesë në ditën e Vizitorëqve të Lartë në Stërvitjen „Eagle VI“. Në këtë ngjarj nga SHP i ARM-së marrin pjesë edhe Drejtori i SHP të ARM-së gjeneral-major Dimçe Petreski dhe colonel Skender Bytiqi.

Në stërvitjen „Eagle VI“ e cila realizohet nga 03-12. Maj marrin pjesë edhe tetë pjesëtarë të ARM-së. Stërvitja ka karakter rajonal dhe në të njëjtën marrin pjesë përfaqësues nga armatat e vendeve të rajonit.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail