Информации за здруженија и организации за добивање донација од Добротворниот базар на НАТО

Почитувани,

Министерството за одбрана ги информира здруженијата и организациите во Република Македонија дека доколу сакаат да аплицираат за добивање донација од Добротворниот базар на НАТО 2017 година, истото може да го направат на следниот линк: www.natocharitybazaar.org

Рокот за аплицирање е до 12:00 часот на 01 мај 2017 година.

На последната донаторска церемонија одржана на 31.01.2017 година, Добротворниот базар на НАТО додели донација во висина од 10.000 евра на Фондацијата за нови технологии, иновации и тренсфер на знаења, Гаус институт од Битола.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail