Информација за здруженија и организации за добивање донација од Добротворниот базар на НАТО

Министерството за одбрана ги информира непрофитните и добротворни организации во Република Македонија дека доколу сакаат да аплицираат за добивање донација од Добротворниот базар на НАТО 2018 година, истото може да го направат на следниот линк: www.natocharitybazaar.org

Рокот за аплицирање е до 12:00 часот на 01 мај 2018 година.

Условите за аплицирање на здруженија и организации за добивање  донација за следниот Добротворен базар на НАТО се наоѓаат на веб страната на базарот natocharitybazaar.org

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail