Информација за продолжување на рокот за пријавување за упис на Воената академија за родот авијација

Министерството за одбрана и Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“ – Скопје ги информира сите заинтересирани млади лица со завршен прв циклус на студии, кои имаат желба и ги исполнуваат условите согласно Конкурсот за слушатели на стручно оспособување и усовршување за родот авијација дека рокот за пријавување се продолжува до 20.11.2017 година.

Подетални информации во врска со општите и посебните услови од Конкурсот може да најдете на следниов линк:

http://morm.gov.mk/?objavuvanje=конкурс-за-запишување-слушатели-на-ст&lang=mk

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail