Informacion lidhur me vazhdimin e afatit për paraqitje për regjistrim në Akademinë Ushtarake në gjininë e aviacionit

Vazhdohet afati për paraqitje për regjistrim  në Akademinë Ushtarake në gjininë e aviacionit

 

Ministria e Mbrojtjes dhe Akademia Ushtarake „Gjeneral Mihajlo Apostollski“ – Shkup informon të gjithë personat e rinj të që kanë kryer ciklin e parë të studimeve, të cilët kanë dëshirë dhe plotësojnë  kushtet sipas Konkursit për studentë për aftësim dhe avancim në gjininë e aviacionit, se afati për paraqitje vazhdohet deri më 20.11.2017 .

Informacione më të hollësishme lidhur me kushtet e përgjithshme dhe të veçanta nga  Konkursi mund të gjeni në vegzën në vijim:

http://morm.gov.mk/?objavuvanje=конкурс-за-запишување-слушатели-на-ст&lang=sq

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail