Министерката за одбрана Радмила Шекеринска заедно со националниот координатор за НАТО, Стево Пендаровски, денес во Брисел ги започнуваат пристапните разговори на Македонија со НАТО

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail