Шекеринска на конференција на ЕПИ

10.00 часот, во х. „Холидеј Ин“, заменичката на претседателот на Владата на РМ и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска ќе се обрати на дебата која е во организација на Институтот за европска политика – Скопје во однос на ефектите од идното членството на Република Македонија во НАТО.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail