Документи

BANER javnosta ima pravo da znae-

Почитувани граѓани,

имајќи ја предвид заложбата на Владата на Република Македонија за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните на Република Македонија, на оваа страна се поставени стратешките документи и сите останати информации од Министерството за одбрана кои се од интерес за јавноста.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail