Dokumente

Baner Javnosta ima pravo da znae 250x50.alb

Të nderuar qytetarë,

duke pasur parasysh përkushtimin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për transparencë të plotë dhe llogaridhënie ndaj qytetarëve të Republikës së Maqedonisë, në këtë faqe janë vendosur dokumentet strategjike dhe të gjitha informatat e tjera nga Ministria e Mbrojtjes të cilat janë me interes për publikun.

Dokumente strategjike

Buxheti i Republikës së Maqedonisë

Raporte auditimi

Qasje e lire në informata me karakter publik

Lista të regjistrave aktiv

Shërbimi vullnetar ushtarak

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail