Користење на сместувачките капацитети во Авто камповите Васко Карангелески Св. Наум, Охрид и Стар Дојран, Дојран

Почитувани граѓани,

Автокамповите „Васко Карангелески“ – Св.Наум, Охрид и Стар Дојран, Дојран работат за време на летната туристичка сезона. Работењето на автокамповите во сезоната 2018 дополнително ќе биде објавена.

Користењето на сместувачките капацитети во автокамповите се изведува во десет дневни смени. За користење на капацитетите пополнете го Барањето и доставете го до Министерството за одбрана, Сектор за услуги, туризам, возен парк, одржување и oбезбедување

Барање


facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail