Користење на сместувачките капацитети во хотел ,,Шар,, Попова Шапка

Почитувани граѓани,

Хотелот „Шар“ на Попова Шапка работи за време на зимската туристичка сезона. Во сезоната 2017/2018 година хотелот „Шар“ работи во периодот од 25.12.2017 до 31.03.2018 година во шест дневни смени. За користење на капацитетите пополнете го Барањето и доставете го до Министерството за одбрана, Сектор за услуги, туризам, возен парк, одржување и oбезбедување

Барање

Ценовник на услугите


facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail