facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Baner_Ohrid-

Министерката Шекеринска на Европскиот форум во Виена: Македонија е позитивен пример во регионот

Министерката Шекеринска на Европскиот форум во Виена: Македонија е позитивен пример во регионот

Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска денеска учествуваше на 22. Европски форум кој се одржува во Виена на тема: „ЕУ како водечки актер за безбедност и одбрана“. Во рамките на Форумот Шекеринска имаше обраќање на панел дискусијата посветена на  Југоисточна Европа, Македонија и нејзината улога во стабилноста на ЕУ. „Република […]