МM Radmila-Shekerinska Fjalimet

FJALIMI I MM RADMILLA SHEKERINSKA PËRCJELLJA E KONTINGJENTIT TË ARM NË STËRVITJEN „SABER GUARDIAN 2017“

Të nderuar, Është nder dhe kënaqësi që jam sot këtu në kazermën Ilinden, duke i përcjellur pjesëtarët e Armatës së Republikës së Maqedonisë në stërvitjen „Saber Guardian 17“. Bëhet fjalë për një aktivitet stërvitor me përmasa të mëdha, ngjarje që përfshin më shumë se 25.000 pjesëtarë të forcave të armatosura nga 20 vende anëtare të […]

FJALIMI i ministres së mbrojtjes së Republikës së Maqedonisë, znj. Radmilla Shekerinska – Jankovskа, në Mbledhjen e Ministrave të Mbrojtjes të formantit Resolutte Support (29 Qershor 2017, Bruksel)

I nderuari Sekretar i Përgjithshëm, Të nderuar ministra të mbrojtjes, Zonja dhe zotërinj, Si ministre e posazgjedhur, më lejoni t’i përshëndes përpjekjet e kahmotshme të NATO-s dhe të partnerëve, përfshirë këtu edhe vendin tim, për sigurinë, stabilitetin dhe për zhvillimin e Afganistanit. Nga viti 2002 Republika e Maqedonisë jep kontributin e saj të vazhdueshëm për […]

FJALA E MM RADMILLA SHEKERINSKA PRANIM-DORËZIMI I DETYRËS MINISTËR I MBROJTJES 01.06.2017

I nderuar, Z. Jolevski, Më lejoni të falënderohem në emër të të gjithëve për shërbimin tuaj në Armatë dhe Ministrinë e Mbrojtjes, Të nderuar pjesëtarë të Shtabit të Përgjithshëm, Të nderuar nëpunës të Ministrisë së Mbrojtjes, Të nderuar mysafir dhe përfaqësues të mediave, Jam mirënjohëse për besimin dhe mundësinë në këtë fushë të rëndësishme për […]